Tarieven

U bent geïnteresseerd in het terugvragen van belastinggeld, wilt tips hoe u de komende tijd zo min mogelijk belasting betaald, wilt een bedrijf overnemen of verkopen, een website laten bouwen, of hebt andere vragen of wilt een idee voorleggen, dan kunt u daar uiteraard geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Vooraf bepalen we welk tarief u betaald, zodat u duidelijkheid hebt en geen verborgen kosten, of rekeningen. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Mijn tarieven zijn verdeeld in de volgende (tarief) groepen (alle tarieven zijn exclusief 21 % BTW):

 

  • Wanneer een belastingaangifte wordt gedaan waarbij de giftenaftrek aan de orde is zoals wij die in onze workshops uitleggen geldt een tarief van 15 % over het gedeelte van de giftenaftrek. Voorbeeld: U trekt € 10.000,= aan giften af en ontvangt daardoor € 5000,= meer terug dan zonder de giftenaftrek. U betaald dan 15 % x € 5000,= = € 750,=. Let op hier zit dan ook al het zware werk in van bezwaarschriften, en de juridische afwikkeling. De griffiekosten en overige buiten mijn bereik liggende kosten zijn ten alle tijden voor uw rekening.
  • Invullen omzetbelasting (kleine zelfstandigen/ ZZP’ers) € 60,= per uur
  • Juridische aangelegenheden voor zover het giftenaftrek betreft vanaf € 60,= per uur; bij meerdere uren is het mogelijk te onderhandelen en is een provisieregeling mogelijk op basis van No-cure-no-pay. Deze kosten kunt u bij het winnen van de rechtszaak terugvorderen van de tegenpartij (belastingdienst).
  • Aan- en verkoopbemiddeling bij bedrijfsovernames op afspraak
  • Bouwen van een website € 40,= per uur met een minimum van € 450,= per website. Kosten voor programmeerwerk zijn hier niet bij inbegrepen. Programmeerwerk besteed ik uit, maar zal allemaal in overleg gaan met u. Overige zaken die u hier niet ziet staan en mogelijk wel raakvlakken heeft met mijn activiteiten, schroom niet om daar vragen over te stellen.
  • Webshop vanaf € 1500,=

 

Voor sommige van bovenstaande tarieven is een voorschot verplicht. Informeer dus naar de voorwaarden.

 

Tarieven geldig vanaf 1 juli 2016. Gemaakte afspraken blijven behouden tenzij cliënt een verzoek tot wijziging indient, of als achteraf blijkt dat het nieuwe tarief voordeliger uitpakt. Het voordeligste tarief wordt gehanteerd.

 

De realisatie van uw doel is mijn doel.

www.pdf24.org    Verstuur artikel als PDF