Over mij

Mijn geboorte vond plaats toen ik nog zéér jong was. Deze eenmalige gebeurtenis vond plaats op 2 april 1971. Op mijn geboorteakte kwam de naam Pascal Dolleman te staan. Ik wist toen nog niet wat er komen ging. Na basisschool, MAVO, MMO ben ik via diverse uitzendbureau’s gaan werken voor diverse opdrachtgevers.

Pascal Dolleman 

In 1992 kreeg ik een vaste baan bij mijn vader in het bedrijf als rijdende winkelier, waarbij ik dus ook (mede) verantwoordelijk was voor de inkoop, prijsbeleid, magazijnbeheer, en voerde ook lichte administratieve werkzaamheden uit.

Vanaf 2008 ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging en die vond ik in een eigen bedrijf, dat zich bezig ging houden met bedrijfsmakelaardij, webdesign, en conceptontwikkeling. 

In 2014 ben ik begonnen aan een cursus belastingrecht omdat ik ook nu weer toe was aan een nieuwe uitdaging. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de giftenaftrek (goede doelenaftrek), voor zowel bedrijven als particulieren.  

Wat is er dan allemaal aftrekbaar, waarvan hele volksstammen niets afweten. Hieronder een opsomming:

  • Belastingen (alle vormen), zoals BTW, MRB, OZB, parkeerbelasting, gemeentelijke belastingen
  • Accijnzen op brandstof, tabak, alcohol
  • Bestuursrechtelijke premie (gedeeltelijk en onder voorbehoud)
  • Premies als AOW, ANW, etc.

Natuurlijk kan ik alle belastingen afzonderlijk gaan noemen. Het kost wat tijd maar ik denk dat dit al een aardige weergave is van hetgeen er mogelijk is met uw (komende) aangifte.

Wilt u meer info …

… dan kunt u op de contactpagina zien hoe u met mij in contact komt.

Leest u gerust de overige pagina’s door …

www.pdf24.org    Verstuur artikel als PDF